Churros-krans met peer, ijs en chocoladesaus
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm in een steelpan de slagroom. Breek 100 gram chocolade in blokjes en voeg aan de room toe. Verwarm zachtjes en roer tot een gladde chocoladesaus.
- Bereid de churros volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer intussen de peer en verwijder het klokhuis. Snijd de peer in partjes.
- Leg de churros en partjes peer afwisselend in een kransvorm op een grote platte schaal. Schep er kleine bolletjes ijs bij.
- Schenk een beetje chocoladesaus over het ijs. Serveer de rest in een kommetje erbij om de churros in te dippen. Rasp de rest van de chocolade erboven en serveer meteen.
- Churros met warme chocoladesaus, dat smaakt onweerstaanbaar. Als krans geserveerd met een bol ijs en sappige partjes peer zijn churros 100% kerstproof!
- Tip: Ook lekker met (kant-en-klare) stoofperen!
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 640 kcal
- 40 g vet waarvan 19 g verzadigd
- 60 g koolhydraten
- 8 g eiwit
- 5 g vezels
- 1,2 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen